Last Christmas

Här kommer en gammal goding.....



Mera musik..

Oj det där var skoj...Tack SilverSara...nu ska jag se om jag klarar det själv....

                                           

Videon är inte så bra ....men låten är det....o det bästa - JAG gjorde det själv   :)

3:e advent

....3:e advent och nu klär vi julgranen. ...alla ljusen var hela - det tar jag som ett gott tecken! Sonen har slutat delta i "kläandet" men dottern vill fortfarande vara med. Snart står jag väl där själv och hänger upp allting...
 Var hos min syster o hennes familj igår(lörd.) o de hade så FIN julgran.....allting gick i vitt o silver...värsta modegranen!! Vår blir inte riktigt lika mode"rätt" - men fin ändå. Jag tycker det är riktigt mysigt med jul...tur att den (julen) dyker upp mitt i det mörka. Börjar ha ganska god koll på klappar o vi har till o med klart med julkorten - det måste vara rekord för oss :)      

 

Här bjuder jag ( o Kevin) på härlig energi. Oj så bra han sjöng låten :)


                                             

Snart måndag...

Måste börja att tillägga från gårdagen att Totte hade städat nästan hela huset när jag kom hem från staaan. När killar städar är det ju liksom lite extra bra har jag förstått....hörde just idag om en annan kille som helt spontant hade fått ett ryck med dammsugaren. !!  Dom hade kanske pratat ihop sig.....det värsta är att man (jag) får en känsla av att det finns en baktanke bakom!! Vad är han ute efter nu då.....??

Jättefint och jättetrevligt var det iallafall att komma hem till ett rent o fint hus så TACK FÖR DET TOTTE <3

Idag har vi sett  Måns innebandy lag förlora mot Rönnskär...aj aj. Men Måns gjorde en bra insats o här sörjer vi inte länge! Sedan gick vi en skogspromenad med Ulrika, Tord o Alice...inga björnar så långt jag kunde se....ett par älgspår (som Tord var så snäll att upplysa om) var det ända vi såg. Men med mina utvecklade spanarögon var det lätt att se att de inte var färska!! Efter den friska luften fick vi hembakt hemma hos oss......mohamoha....nu skoja jag allt...hos dom såklart. Tack för fikat och som alltid det trevliga sällskapet :)

Kl 18 var det dags för Junta hos Tina....Wow säger jag bara....vilket hus (ganska nyköpt)...de hade typ gjort om allt!! Där Annah skulle du ha mått gott. Det fanns nog en tanke bakom varje centimeter...det är annat än ens eget hus. Häftig hund har dom också....afrikansk...ngt (kanske mastiff) hur stor som helst o hur cool som helst.

Oj ser just att kl snart är 22...då ringer min sovklocka....öppnar ju på förskolan imorgon.....en ny vecka framför sig...

                        spännande att se vad den kommer att innehålla!!! Jag ska försöka FÅNGA DAGARNA....

Mamma Mia = Pirates of Carabian

Gissa om besvikelse.....öppnar dvdfodralet o där ligger FEL skiva....!!!! ÅH DÅ
Det som skulle bli en så bra avslutning av en bra fredagskväll...såg ngt skräp på TV istället!!

Idag (lörd.) har jag o syster Anna varit på stan i 6h - det borde man få medalj för...Tur att Wayne´s Coffe finns. Nu har jag i allafall gjort bort ngra till julklappar.....listan krymper eftersom...

For sedan tillbaks till videouthyrningen o fick den rätta filmen + den nya Narnia! Ser just nu Häxan o Lejonet på 5:an. ska sen se Prins Caspian................Härligt med sagofilmer.

..

Kevin

Ikväll är han värd en rubrik....eller vad tycker ni!?
Jag blev jätteglad över att det blev just Kevin o Alice - Dom har varit bra hela vägen :)
Den här fredan går i musikens tecken, för så fort dottern kommer hem ska vi se MAMMA MIA. Filmer som man mår bra av kan man se många ggr. Kan inte låta bli att visa den här fina bilden...Man kan inte bli annat än stolt!
.

Nu kom dottern hem...nu blir det filmtajm. Hoppas alla haft en bra fredagskväll..CIAO <3<3

bilderna

Som ni märker hamnar mina bilder lite varstans bland texten...börjar faktiskt känna mej irreterad över det...hav förtröstan - det ska bli bättre <3

hoppsan

Cesar blev Lucas....hur kunde det hända? Förlåt Cesar   
                               
Voff voff

En vecka går fort

Hej alla blöta!! Vad är detta....visst är det 3 december...eller?? Det som började så bra i morse med några minus o ymnigt snöfall - det är så jag vill ha det. Lite julmusik på det och lite värmande glögg...mmm...nu blev jag sugen på glögg - får kanske fixa lite till mej o Totte. Vi får väll låtsas att det är snöfligor som faller..

Hur som helst går ju iallafall en vecka racerfort..särskilt så här när julen närmar sig. Vad har jag hunnit med då?
+ Avslutade boken Marley o jag (John Grogan). En härlig bok om världens mest neurotiska o älskvärda hund. Mysig o rolig bok för hundälskare.
+ Ett step up pass som var helt galet (vill gärna tro att det var hon som höll i passet som var galen...; )  )
+ Ett skinnstövelinköp. Blev lycklig som ett litet barn på julafton. Börjat på en ny bok ( Mossvikenfruar av Emma Hamberg).
+ Kvällsmöte med jobbet. ( Trött.... men det bjöds på en jättegod smörgåstårta!)
+ Kursdag på Medlefors (jättebra). God mat, gott fika, trevlig miljö!!
+ Date med Totte. Hotellnatt på Malmia...Say no moore ; )
+ Julshoppat...Ätit på O,learys (fick se IDOL på sportbaren!!!) Trevligt sällskap = Lotta o Patte
+ Hotellfrukost + mera shopping. Klippte håret på Drop In. (Skönt)
+ Plockat fram Adventstämning. Avslutat Mossvikenfruar ( Rekommenderas. Ngn skrev att den är en pralin - Jag håller med! )
+ På stan med dottern...som man inte alls behöver slänga saker efter....
+ Firat Grannens lilla. Hopp, hopp. Glöggat med hennes föräldrar.
+ Haft kvällsmöte. Sett bonden....Jag hoppas han tar den mörka norrlänningen...inte flinobertville!! Längtar nästan till nästa onsd.  
   

+ Plus den dagliga hotellservicen, städningen, tvättningen, diskningen och promenaderna med Nemo. ( Har hunnit få lite nya tips av Lucas också)

Nu har ni fått en snabbrepris. Hoppas alla mår gott..känner julstämmning... Imorgon ska jag faktiskt äta årets första julbord (det är ju ofta det godaste). Mums....jag tar nog kläder med resår i...

Fånga Din Dag........Innan Ngn Annan Gör det   <3

RSS 2.0